Webinar: Wet Toekomst Pensioenen (twee delen)

4 april 2024 @ 11:30 12:30

Webinar Wet Toekomst Pensioenen (Deel 1)
De Wet Toekomst Pensioenen raakt iedereen. Vanaf 1 januari 2025 lopen de eerste deadlines al. Uiterlijk 2028 moet de hele wet geïmplementeerd zijn. De impact voor iedereen is groot, voor startende werknemer vanaf 18 jaar, tot gepensioneerden en gezien de ruime(re) mogelijkheden én verplichtingen voor zzp’ers. Kennis van de wet en de gevolgen zijn dan ook essentieel voor alle adviseurs van ondernemer.

mr Theo Gommer MPLA CCFP, managing-partner van de &Gommer Pensions Group en Gommer Advocaten neemt u in een uur mee in alle ins & outs van de wet.

Webinar Wet Toekomst Pensioenen (Deel 2)
In deel 2 gaan we dieper in op de keuzemogelijkheden van de Wet Toekomst Pensioenen en hoe en of je deze moet inpassen in de advisering. Handige tooling daarvoor, de MyMoney-app en de Pension Insight Tool, laat zien dat het geven van inzicht, via pensioen- en inkomensadvies, makkelijk en moeiteloos over kan gaan in uitgebreide financiële planning. Afhankelijk van wat werkgevers, werknemers en ondernemers-klanten willen.

Jan van Harten MPLA CCFP, managing-partner van de &Gommer Pensions Group neemt u mee in in de wereld van advisering anno 2024, na de Wet Toekomst Pensioenen.

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor 1 webinar of voor beide webinars.

070-3524002

Bekijk de site van Organisator

Meer opleidingen

Scroll naar boven