PE-portfolio

Alles-in-één tool voor de accountant

Ontwikkel uw professionele ontwikkeling met de Novak PE-tool

In de dynamische wereld van accountancy is voortdurende professionele ontwikkeling geen optie meer, maar een noodzaak. Met de invoering van de vernieuwde PE-regeling in 2021, staat de accountancybranche voor een significante verandering: de overstap van PE-punten naar een persoonlijk PE-portfolio. Novak, in samenwerking met Kriton, ontwikkelde voor u een online PE-tool die uw vastleggingen van het PE portfolio niet alleen eenvoudiger maar ook effectiever maakt.

Een allesomvattende oplossing

Of u nu alleen een accountantskantoor runt of deel uitmaakt van een grote accountantsorganisatie, de Novak PE-tool is uw tool voor het beheren en bijhouden van uw PE-portfolio. Deze digitale tool is ontworpen om zowel de kwalitatieve als kwantitatieve aspecten van uw professionele groei vast te leggen. Met functies voor het registreren van activiteiten, het bijhouden van voortgang, en het veilig opslaan van certificaten en diploma’s, garandeert de tool dat u voldoet aan alle eisen van de NVPE 2019.

Toegankelijkheid en gebruiksgemak

Met het ‘mobile first’-concept is deze tool geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw PE-portfolio. De mogelijkheid om documenten in diverse formaten te downloaden en op te slaan, zorgt voor een naadloze integratie met de vereisten van de NBA.

Licentie en beschikbaarheid

De aangeboden PE-tool is beschikbaar op basis van een persoonlijke jaarlijkse licentie. De kosten voor deze licentie variëren en zijn afhankelijk van uw lidmaatschap bij Stichting Novak. Als u aangesloten bent bij een Novak-kantoor, kunt u van speciale voorwaarden genieten. 

Deze tool stelt u in staat om direct actie te ondernemen in uw professionele ontwikkeling. Begin vandaag nog met het beheren en bijhouden van uw PE-portfolio!

De rol van een Novak PE-coach

Voor diegenen die extra ondersteuning zoeken, biedt de Novak PE-Coach uitgebreide hulp. Van het formuleren van leerdoelen tot het kiezen van passende activiteiten, de PE-Coach staat klaar om u te begeleiden. 

Martina Sarris, een deskundige op dit gebied, is bereikbaar via Novak DIRECT voor al uw vaktechnische vragen en advies.

Begin vandaag nog!

Investeren in uw professionele groei was nog nooit zo eenvoudig. Met de Novak PE-tool heeft u alle hulpmiddelen in handen om uw kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Neem contact op met Martina Sarris via m.sarris@novak.nl of bel Novak DIRECT op 085-0220150 om de eerste stap te zetten in het verbeteren van uw professionele traject.

Verrijk uw professionele reis met de Novak PE-tool – uw partner in voortdurende groei en succes in de accountancywereld.

Scroll naar boven