Online Inspiratiesessie “Klantcontact met impact”

26 september 2024 @ 11:00 12:00

Wat is de impact van uw contact met uw klanten? Wilt u klanten nog meer aan u binden en écht van betekenis voor hen zijn? Wilt u zichzelf verder ontwikkelen in klantcontact, maar weet u niet zo goed hoe? 

De rol van (assistent) accountants is volop in beweging, waarbij klantcontact een steeds belangrijkere rol krijgt. De (assistent) accountant van de toekomst is zeer goed in staat relaties op te bouwen, behoeftes te signaleren en hierop in te spelen. Hij kan als trusted advisor klanten (langdurig) aan zich binden, op eigen authentieke wijze. In hoeverre investeer u in uzelf en uw klanten door naast uw kennis juist ook uw vaardigheden te ontwikkelen? Hoe kunt u dit aanpakken en welke opleiding is hiervoor dan passend?

Wilt u hier meer over weten of herkent u zichzelf in de vragen? Meld u dan snel aan voor de online inspiratiesessie “Klantcontact met impact” op 26 september! De sessie start om 11.00 uur en duurt 1 uur. Deze sessie is geheel kosteloos.

Tijdens deze sessie nemen we u mee in het gedachtegoed van De Klantbetekenaars en gaan we graag de dialoog aan over bovenstaande onderwerpen en meer……

Deze sessie wordt door Novak in samenwerking met De Klantbetekenaars exclusief en kosteloos aangeboden aan een selecte groep klanten. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij!

De sessie wordt verzorgd door Jan van der Hilst. Jan is verbonden aan De Klantbetekenaars en verzorgt o.a. trainingen en coaching op gebied van klantcontact.

070-3524002

Bekijk de site van Organisator

Meer opleidingen

Scroll naar boven