Novak opleiding: Erfbelasting

11 oktober 2024 @ 13:00 17:00

Hoofdveste 25
Houten, 3992 DH Nederland
+ Google Maps

Omschrijving:
De accountant is in zijn/haar praktijk regelmatig het eerste aanspraakpunt voor diens cliënt, ook na een overlijden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de accountant inzicht verschaft in de fiscale opbouw van een nalatenschap. Met deze brede en solide basis kan de accountant inhoudelijk het gesprek aangaan met zijn klanten, gedegen antwoord geven op de meest voorkomende vragen en zelfstandig adviseren of meedenken met de fiscaal adviseur bij het besparen van erfbelasting.

Het doel van de cursus is de accountant inzicht te verschaffen in de basisbeginselen en opbouw van de erfbelasting. De accountant kennis bij te brengen op welke wijze erfbelasting kan worden bespaard en hem/haar een volwaardig adviseur en gesprekspartner voor de klant te laten zijn.

Inhoud/onderwerpen:

  1. Erfrecht; uitgangspunt van de erfbelasting
  2. Basisbeginselen erfbelasting
  3. Testamenten en besparing erfbelasting
  4. Overige belastingen na overlijden

Doelgroep:
Accountants die weinig tot geen kennis hebben van de erfbelasting en zich de basisbeginselen van de erfbelasting bij willen brengen.

Prijs:
Prijs: € 295,- Novak PLUS-leden
Prijs: € 325,- Novak/Extendum-leden
Prijs: € 375,- Niet Novak-leden

Docent:
De docent van deze cursus is Mr. Thomas Janus (Specialist in afwikkelen van nalatenschappen bij Janus Notarieel Juristen).

Het is ook mogelijk deze cursus eventueel inhouse te organiseren bij u op kantoor. Neem hiervoor contact met ons op via n.dewaal@novak.nl

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden deze opleiding.

070-3524002

Bekijk de site van Organisator

Meer opleidingen

Scroll naar boven