Novak Opleiding: De herziene Standaard 4400

4 november 2024 @ 09:30 13:00

Baan van Fectio 1
Bunnik, 3981 HZ
+ Google Maps

Omschrijving
De Standaard 4400 is van cruciaal belang voor accountants en financiële professionals, omdat het richtlijnen biedt voor het uitvoeren en rapporteren van opdrachten waarbij specifieke werkzaamheden zijn overeengekomen met cliënten. Deze standaard heeft belangrijke wijzigingen ondergaan en brengt nieuwe eisen en verantwoordelijkheden met zich mee voor professionals in het veld.

In onze cursus ‘De herziende Standaard 4400 Het rapport van specifiek overeengekomen werkzaamheden’ nemen we u mee op een boeiende reis van theoretisch begrip naar praktische toepassing. We behandelen de essentiële concepten van de herziene Standaard 4400 en verhelderen de Standaard aan de hand van praktische voorbeelden.

Inhoud:
Tijdens deze cursus zullen we:

  • De fundamentele principes van de herziene Standaard 4400 verkennen en begrijpen.
  • Praktische voorbeelden analyseren om te zien hoe de standaard wordt toegepast in echte situaties.
  • Uitdagingen en valkuilen bespreken die u kunt tegenkomen bij het implementeren van de herziene standaard.
  • Richtlijnen en best practices bieden om te voldoen aan de nieuwe eisen en om uw professionele oordeelsvermogen te versterken.

Deze cursus is bedoeld om u te helpen de herziene Standaard 4400 effectief toe te passen in uw dagelijkse werkzaamheden, zodat u overeengekomen specifieke werkzaamheden nauwkeurig en conform de normen kunt uitvoeren. We nodigen u uit om deel te nemen aan deze cursus en uw begrip van deze belangrijke standaard te verdiepen door middel van praktische voorbeelden en nuttige inzichten. Samen zullen we de complexiteit van de herziene Standaard 4400 ontrafelen en u helpen uw professionele vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Prijs: (inclusief lunch)
Prijs: € 265, 50 Novak PLUS-leden
Prijs: € 295,- Novak/Extendum-leden
Prijs: € 350,- Niet Novak-leden

Docent:
De docent van deze cursus is Martina Sarris MSc AA

Het is ook mogelijk deze cursus eventueel inhouse te organiseren bij u op kantoor. Neem hiervoor contact met ons op via n.dewaal@novak.nl

U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden deze opleiding.

070-3524002

Bekijk de site van Organisator

Meer opleidingen

Scroll naar boven